Hej!

Jag heter Jonas och bor tillsammans med min familj i Långedrag, Göteborg. I mitten av januari 2012 bestämde jag mig för att ta ett tag om min bekväma livsstil och mitt bekväma midjemått. Jag hoppade på ett träningsprogram för nybörjarlöpare och började tänka på vad jag äter. Tolv månader senare hade jag förlorat 31 kilo och kommit i mitt livs bästa form. 

Som en sidoeffekt av löpningen blev även annan uthållighetssport rolig. Under hösten började jag cykla som ett komplement till löpträningen. Nu är cykel min starkaste gren, det finns något i farten som du inte får när du springer. Samma höst började jag även simma i samband med en kurs för crawl-nybörjare. Triathlon-larmet ringde lång väg.

På dagarna brukade jag ta mig mellan villaförorten och kontorsstolen på större reklambyrån. Hösten 2012 sa jag upp mig och gjorde min sista dag där som VD. Jag gav mig utrymmet att fundera på vad jag skulle göra de kommande åren, reste jorden runt med min familj (läs gärna vår resedagbok här) och simmade, cyklade men framförallt spring lite extra.

Nu har jag funderat klart och kommit fram till att jag hör hemma i reklambyråvärlden. Tillsammans med två andra startade jag hösten 2013 Brand Club – en varumärkes- och kommunikationsbyrå. Till skillnad från tidigare springer jag nu ofta fram och tillbaka till kontoret, simmar på lunchen och cyklar i garaget. Till min hjälp har jag träningschef Oscar Olsson på O2Tri.

Det stora målet 2015 var Ironman Sweden/Kalmar, vilket du kan läsa mer om här. 2016 blir huvudfokus SM/RM i medeldistans i Vansbro.

Lämna gärna en kommentar när du ändå tittar in. Alltid kul med tillrop, frågor eller funderingar.

Kalmar Ironman 2015

Kalmar Ironman 2015

Annonser
3 comments
  1. Hej Jonas! Kan du höra av dig till mig? Skulle gärna prata lite med dig./Markus Hankins på GT.

  2. Svärmor said:

    Du är en kanon Svärson.Att bara våga säga upp dig & att ändra din livsstil det är Kanon Bra.Sen har du fått killarna att vara intreserade av att springa också kanon bra Kram

    • Äsch, det är väl inget att överdriva. Kram kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s