Över bryggor och berg.

I veckan har jag varit krasslig, igen. Känns som att förkylningarna aldrig ska ta slut. Och fyra veckor har gått sedan jag senast sprang. På kuppen har frustrationen över att inte få springa försvunnit. Irriterande, jag vill vara frustrerad. Nu kommer jag få börja om och bli beroende igen.

I torsdags och fredags var jag på Instön och hjälpte C renovera sommarstugan. Instön ligger strax innanför Koön och Marstrand. Vi vaknade upp till en fin fredagsmorgon och drog ut på en liten runda innan gipsskivorna kallade. Mitt löparknä har känts bra så det var dags för första korta testet. Runt 0°C ute så på med armvärmare, Gyakusou-tröjan (premiär!), kortärmad tröja, jackan, långa strumpor, tights, mössa och vantar Ja, och skor då.

pa_bryggan

Visst kan ni föreställa er den sjyssa tröjan under alla lager?

Är man i skärgården på en ö så är man. Vi kutade ner till småbåtshamnen, ut på bryggorna, tillbaka över grusvägarna till nästa sommarstugeområde, över klipporna, ner förbi en länga sjöbodar och tillbaka genom en liten lövskog. Blev en lååång runda om 3,5 kilometer. I perspektivet att jag ska springa en ultra om ett gäng månader så ska det nog bli bra.

bryggjogg

Hade inga känningar i högerknät, men kände en förnimmelse i det vänstra på slutet. Diagnosen säger att jag är på rätt väg. Kanske kan jag lägga på någon kilometer nästa gång? Får fortsätta gneta på med clam shell-övningar, benlyft och stretch. Tjipp!

flytbrygga

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s