Rehab, Värvet och katten Gustaf.

Idag, liksom de senaste dagarna, var det dags för rehab igen. Känner inte av knät alls när jag står, går eller cyklar, men det drar på utsidan när jag börjar springa. Inte så att man gråter, men det känns ändå.

Först uppvärmning på cykel tillsammans med Kristoffer Triumf, David Batra, katten Gustaf och Ådi – samtidigt. Stor humor och nära härdsmälta i tinning- och nackloberna. Benen kändes dock riktigt pigga.

Värvet i öronen och katten Gustaf för ögonen. Hej simultanförmåga!

Sedan stretch, skumrulle, stretch och mer skumrulle. Det gör fortfarande ont här och var när man ligger på rullen, men inte lika mycket som för en vecka sedan. Klara framsteg med andra ord.

Fördelen med all gymtid är att jag lika gärna kan passa på att lyfta lite skrot för att stärka överkroppen nu när det börjat simmas lite mer. Blev en snabb runda med lats, biceps, axlar och bröstmuskler.

Finalloppet på lördag känns ganska avlägset men mirakel kan ju ske. Äldsta sonen ska springa Knatteloppet samtidigt, så kanske att jag ändå snörar på mig skorna för att få springa en liten bit. Om inte annat får jag jobba vidare mot ultraintervallerna om drygt två veckor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s