Gå som folk.

Började dagen med ett simpass i Åbybadet. Eftersom det är höstlov, simskolor osv var det extra mycket folk på plats, så efter dryga halvtimmen blev det bastu istället. Simningen gick ok, men det kändes tungt. Ligger nog rätt lågt med benen och skapar motstånd. Får köpa nån slags flytbräda att hålla i så att man kan fokusera på bensparkarna.

Benen har känts bra i helgen. Har inte haft någon knäkänning idag och jag går äntligen som folk igen. Tänkte att det vore på sin plats att ta en försiktig provjogg nu när det gått en vecka sedan Amsterdam. Sagt och gjort, ut i det fina höstvädret. Givetvis gjorde sig löparknät påmint efter 25 meter, om än ganska lätt. Benen kändes fortfarande trötta och det fanns inte några fartresurser att tala om. För att inte förvärra knät och förlänga återhämtningen blev det 400 meter i lååångsamt tempo, till och med långsammare än kilometer 42 förra söndagen. Blir till att stretcha vidare och fördjupa vänskapen med skumrullen.

Är anmäld till Finalloppet 10km på lördag. Känns i dagsläget inte helt troligt att jag kutar runt det. Men fortsätter återhämtningen i samma takt som hittills kanske det ändå är görbart. Den som lever får se…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s