Kustmelankoli.

Idag var det höst i kustbandet. Den där melankolin som infinner sig i kustsamhällen när sommargästerna lämnat låg tung. På schemat stod besök i vännernas nya sommarstuga på Instön, en runda på Marstrands fästning med barnen, en löptur med maraton-kollegan och middag.

Efter regn, fika, kyla, färja, fika, hemmagjorda papperslöv till försäljning, lekplats, kottar, fästning, blåst, färja och törstiga barn vad det dags för 8 km löpning över Instön och Koön. Well, löpning kanske är att ta i. Långsam jogg är nog mer beskrivande. Hur som blev det en fin runda med stigar, havsutsikt och en öde camping längs vägen. Utan regn och blåst! Finns helt klart potential för lite fin trail-löpning över klipporna framöver.

Så här en vecka innan ett lopp börjar nummerlappshypokondrin komma krypandes och jag sprang och kände efter i foten. Visst ömmar den igen? Känner mig varm, kanske en förkylning på gång? Förbered er på fler krämpor och diverse annalkande sjukdomar i takt med att veckan rullar på.

Väl tillbaka toppades det hela med riktig höstmat. Chin chin!

Det är åtminstone ingen risk att bli misstagen för en älg så här i jakttider.

Dags att sluta använda mobilkameran kanske? Det ofrånkomliga 70-talsfiltret och mat är ingen hit, men riktigt gott var det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s